Spar op til 50% på webshoppen!

PerlanceDermaPure Keratolytic AHA Water 1

Denne alkoholbaserede opløsning med glykolsyre til voksen uren hud, fjerner forhornede hårde hudceller og regulerer talgproduktionen. AHA Water finjusterer hudens struktur og får hudfarven til at blive mere strålende. Huden bliver glat og får et friskt ensartet udseende. Dette produkt indeholder frugtsyrer. Undgå kontakt med øjne og slimhinder, skyl med rigeligt vand hvis det sker. Bruges ikke på åben eller irriteret hud. Følsom hud kan opleve midlertidig prikken. Hvis der opstår usædvanlig irritation eller rødme, skal du stoppe med at bruge det eller holde pause. Efter brug må du ikke udsætte din hud straks for solen. (bruges om natten). Beskyt huden med tilstrækkelig UV-beskyttelse i løbet af dagen - Monteil Photoage Protection SPF 50. Opbevares utilgængeligt for børn. Anvendes på ansigtet på en vatrondel til om natten efter afrensning. Skal ikke skylles af. Undgå øjenområdet.

565 DKK

PerlanceDermaPure Refining AHA Fluid 50ml

Forfinende fluid med glycolsyre og frugt syre til pleje af uren voksen hud. Denne fluid øger regenerering af huden og udjævner linjer og rynker, når den påføres regelmæssigt. Porer forekommer mindre, hudstrukturen forbedres og ansigtet får et jævnt og frisk udseende. Påføres ansigtet til om natten efter afrensning og masseres ind i huden. Dette produkt indeholder frugtsyrer. Undgå kontakt med øjne og slimhinder, skyl med rigeligt vand hvis det sker. Bruges ikke på åben eller irriteret hud. Følsom hud kan opleve midlertidig prikken. Hvis der opstår usædvanlig irritation eller rødme, skal du stoppe med at bruge det eller holde pause. Efter brug må du ikke udsætte din hud straks for solen. (bruges om natten). Beskyt huden med tilstrækkelig UV-beskyttelse i løbet af dagen - Monteil Photoage Protection SPF 50. Opbevares utilgængeligt for børn.

565 DKK

Pure-N SOS Pore Reducer 30ml.

Denne SOS creme bekæmper specifikt urenheder og minimerer synligt porernes størrelse - specielt i T-zonen. Irritation af huden og rødme reduceres. Til alle hudtyper. Dermatologisk testet.

275 DKK

PhotoAge DayCreme SPF50 30ml.

Photoage Protection SPF 50 fra Monteil - Den perfekte dagcreme til sommerens solskinsdage. Den giver dig en meget effektiv og øjeblikkelig beskyttelse mod solrelaterede skader og for tidlig aldring. Den indeholder et UVA- og UVB-filtersystem, hvilket giver den allerbedste fotostabile UV-beskyttelse. Derudover er cremen beriget med beroligende vitamin E, Panthenol og nærende Shea butter. Photoage Protection SPF 50 er velegnet til normal til følsom hud. Den er fri for PEG-emulgatorer og mineralske olier.

265 DKK

Sidse-Benedikte Cosmetics

Åhavevej 99, 8600 Silkeborg 

Tlf. 21 96 46 41


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk