Spar op til 50% på webshoppen!

Hair Booster - Normalpris 350kr.

Smuuk Skin HairBooster indeholder en række højdoserede, nøje udvalgte vitaminer og mineraler, som bidrager til vedligeholdelsen af et normalt hår HairBooster fra Smuuk Skin er et kosttilskud i tabletform, som er udviklet specielt til dig, som ønsker hjælp til at vedligeholde et normalt hår. Tabletterne indeholder en række nøje udvalgte vitaminer og mineraler - herunder blandt andet biotin (B7), zink, kobber og selen -, aminosyrerne taurin og L-cystein samt nærende ekstrakter fra hirse og padderok. Mens zink og biotin bidrager til at vedligeholde et normalt hår, bidrager kobber samtidig til en normal hårpigmentering. Egenskaber: Velegnet til alle hårtyper Zink, selen og biotin bidrager til vedligeholdelsen af et normalt hår Kobber bidrager til en normal hårpigmentering Indeholder aminosyrerne taurin og L-cystein Indeholder ekstrakter fra hirse og padderok Dosering og anvendelse: 2 tabletter indtages dagligt - perfekt som et ekstra trin i din eksisterende skønhedsrutine. Synlig/mærkbar effekt vil typisk fremtræde efter 6-8 uger.

262,50 DKK

Youth Optimizer - Normalpris 650kr.

Smuuk Skin YouthOptimizer er baseret på et antioxidantrigt vitamin- og mineralkompleks, som blandt andet bidrager til normal kollagendannelse og en normal hudfunktion Nomineret i kategorien "Årets Inner Beauty Award" ved Danish Beauty Award 2019. YouthOptimizer fra Smuuk Skin er skønhedstabletter baseret på et unikt kompleks af vitaminer, mineraler samt nærende ekstrakter fra vindruekerner, grøn te og hvedekim, som er udviklet specielt til at nære huden i dybden. Tabletterne er blandt andet rige på de antioxidantrige vitaminer, C og E, som sammen bidrager til at beskytte hudens celler mod frie radikaler. Derudover bidrager vitamin C til en normal kollagendannelse, som er væsentlig for en normal hudfunktion. Mineralerne kobber og zink bidrager til vedligeholdelse af normalt hud og hår, mens ceramider udvundet fra hvedekim - en populært anvendt anti-age-ingrediens - bidrager med dybdevirkende fugt. Egenskaber Velegnet til alle hudtyper Vitamin C beskytter hudens celler mod oxidativt stress og bidrager desuden til en normal kollagendannelse Zink bidrager til vedligeholdelsen af en normal hud Indeholder marin-kollagen og ceramider fra hvedekimsekstrakt Dosering 2 tabletter indtages dagligt - perfekt som et ekstra trin i din eksisterende skønhedsrutine. De kan med fordel kombineres med Smuuk Skin HydroBalance ansigtsolie, som er rig på antioxidanter, sunde fedtsyrer og abrikoskerneolie, som styrker hudens naturlige elasticitet.

487,50 DKK

Sun Prepare - Normalpris 350kr.

Smuuk Skin SunPrepare indeholder plejende ekstrakter, vitaminer og mineraler, som beskytter mod UV-skader og bidrager til en normal pigmentering af huden Smuuk Skin SunPrepare er sammensat af en unik kombination af vitaminer, mineraler og planteekstrakter, som bidrager til at vedligeholde et normalt bindevæv, en normal hud og en normal pigmentering. Ingredienserne arbejder i det dybere hudlag, dermis, hvor de færreste cremer kan nå ned. Kobber og vitamin A bidrager til at vedligeholde et normalt bindevæv og en normal hud, mens indholdet af vitamin C, E samt zink bidrager til at beskytte huden mod oxidativt stress, som for eksempel er forårsaget af UV-stråling og frie radikaler. Farvemættede karotenoider og planteekstrakter bidrager desuden til at give huden en sund, smuk glød. Egenskaber: Velegnet til alle hudtyper Kobber bidrager til normalt bindevæv og en normal pigmentering af huden A-vitamin bidrager til at vedligeholdelse af normal hud Vitamin C og E har stærke antioxidante egenskaber og beskytter hudens celler mod oxidativt stress Farvemættede planteeksrtakter og karotenoider bidrager til en sund glød Dosering og anvendelse: 2 tabletter indtages dagligt - perfekt som et ekstra trin i din eksisterende skønhedsrutine. Ønsker du at opbygge en fin sommerglød? Så kan du med fordel starte med at anvende SunPrepare 4-6 uger inden, huden skal eksponeres for sol, for at opnå det bedste, mest holdbare resultat.

262,50 DKK

Hydro Balance - Normalpris 650kr.

Smuuk Skin HydroBalance har et højt indhold af C-vitamin, som bidrager til en normal dannelse af kollagen, der er en af hudens vigtigste byggesten Fra vi rammer midten af 20'erne (ca. 25 år) opstår en ubalance i hudens kollagenindhold. Kroppen begynder i denne alder at nedbryde mere kollagen, end den danner, og det kan resultere i hyppigere opståen af fine linjer, rynker, cellulite og tab af spændstighed. HydroBalance fra Smuuk Skin er et kosttilskud i tabletform, som er formuleret med et højt indhold af C-vitamin, der bidrager til en normal kollagendannelse i det dybere hudlag (dermis), hvor de færreste cremer kan nå ned. Derudover indeholder tabletterne vitamin E, som har stærke, antioxidante egenskaber og bidrager til at beskytte hudens celler mod skadelig påvirkning fra frie radikaler. Egenskaber Velegnet til alle hudtyper Vitamin C bidrager til normal kollagendannelse Vitamin C og zink bidrager til vedligeholdelse af en normal hud Vitamin C og E bidrager til at beskytte hudens celler mod oxidativt stress Indeholder kollagen, der indgår som et uopløseligt protein i huden Dosering Startdosis: 4 tabletter dagligt i minimum 8 uger for bedste resultat. Vedligeholdelsesdosis: 2 tabletter dagligt. Tabletterne kan med fordel kombineres med Smuuk Skin HydroBalance ansigtsolie, som er rig på antioxidanter, sunde fedtsyrer og abrikoskerneolie, som styrker hudens naturlige elasticitet.

487,50 DKK

Luxurious Body Powder - Normalpris 445kr.

Det forførende og let parfumeret kropspudder, giver huden en let gylden kulør og efterlader en sart diamant refleksion.

222,50 DKK

OptiLash Vippeserum - Normalpris 295kr.

Med dette prisvindende serum er større og mere naturligt smukke vipper kun få strøg væk! Optilash Eyelash Growth Serum virker præcis, som titlen antyder! Det er et dermatologisk serum sammensat af milde, naturlige ingredienser i en koncentreret formel, som i løbet af 28 dage hjælper dine vipper med at vokse sig stærkere, længere og mere fyldige. Ekspert-serummet sikrer ikke kun, at vippernes vækstfase varer længere, men aktiverer også væksten af nye øjenvipper, så det samlede antal vipper øges, ligesom vippernes holdbarhed og længde.

250 DKK

OptiCare Pleje - Normalpris 250kr.

Opticare er en genopbyggende og forstærkende behandling til at bruge om dagen på både vipper og bryn. Denne daglige super-boost-behandling giver mere friskhed og et sundere udseende, i sidste ende kan det endda skabe det look, du altid har drømt om, og som aldrig går af mode! Et multifunktionelt produkt fyldt med naturlige ingredienser, der er med til at styrke, genopbygge, beskytte og øge elasticiteten af vipper og brynhår. Det betyder, at du får sundere vipper og bryn, og at de forbliver sådan i længere tid!

200 DKK

OptiBrow Brynserum - Norlampris 295kr.

Det her er produktet, der giver dig større, smukkere, sundere, naturlige bryn – Optibrow Eyebrow Growth Serum giver dig markante bryn. Det er et dermatologisk serum, der stimulerer ny og bedre vækst ved hjælp af naturlige, nærende ingredienser og videnskabeligt avancerede formler. Natur og videnskab samarbejder for at skabe fyldige, naturligt smukke bryn. Kan du forbedre dine bryn og øge deres sundhed og udseende på kun 28 dage? ... Ja, takket være Optibrow kan du!

250 DKK

Adventskalender, Værdi 725kr.

I denne skønne adventskalender får du to lækre gaver i hver pose.

500 DKK

Adventskalender DELUXE, Værdi 2140kr.

Her får du skønhedsprodukter af absolut højeste kvalitet. Så skal du virkelig forkæles, så er det denne skønne adventskalender du skal gå efter.

1500 DKK

Sidse-Benedikte Cosmetics

Åhavevej 99, 8600 Silkeborg 

Tlf. 21 96 46 41


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk