Spar op til 50% på webshoppen!

Extreme WOW Effect Mascara 14ml. - Sort

- Sort Denne prisvindende mascara er udstyret med en innovativ formel og speciel børste til give dig ekstravagante øjenvipper! Den sikrer tætte, lange og buede øjenvipper med en glans effekt. Den specielt udviklede børsteform giver en perfekt dosering af produktet gennem produktopbevaring midt i børsten, mens de mindre børster i slutningen gør det muligt, at nå selv de mindste øjenvipper.

185 DKK

Perfect Camouflage

Camouflage concealer med en meget høj dækkeevne, der camouflerer tegn på træthed, urenheder og let rødme. Indeholder nærende argan-, avacado- og vitamin E-olier.

155 DKK

Magical Skin Perfector Stick

Den ultimative 2in1-foundation og concealer til at opnå fejlfri hud. Creme / pulverformlen glider ubesværet på huden og campuflerer øjeblikkeligt ufuldkommenheder. Resultatet er friskere, lysere og glattere hud. Semi-mat finish. Fås i lys beige.

275 DKK

Moisture Boost CC Cream SPF15 30ml. - Int

Denne fugtgivende CC-creme med højmolekylær hyaluronsyre giver din hudfarve et yngre og mere jævnt udseende. Den patenterede aktive ingrediens Chromocare modvirker oxidativ ælding af huden og ændrer lysspredningen i ansigtet og giver en strålende hudfarve. SPF 15 beskytter huden mod for tidlig ældning. Påføres efter dagcreme

270 DKK

Regenerating Silk Skin CC Cream 30ml. - S

- Soft Caramel. Den lette og bløde konsistens giver huden et jævnt og ungdommeligt udtryk. Når du anvender denne CC cream, får huden et lækkert silk look uden at tilstoppe porrerne. Cremen indeholder bla. Rhodiola Rosea root extract der beroliger huden og hyaluronic syre der har fugtgivende egenskaber. CC cream kan bruges af den hyper sensitive hudtyper.

270 DKK

Regenerating Silk Skin CC Cream 30ml. - V

-Vanilla Cream Den lette og bløde konsistens giver huden et jævnt og ungdommeligt udtryk. Når du anvender denne CC cream, får huden et lækkert silk look uden at tilstoppe porrerne. Cremen indeholder bla. Rhodiola Rosea root extract der beroliger huden og hyaluronic syre der har fugtgivende egenskaber. CC cream kan bruges af den hyper sensitive hudtyper.

270 DKK

Ever Lasting Perfection Foundation - Rich

- Rich beige Denne cremet makeup foundation har en 16 timers holdbarhed og den langvarig virkning sikrer en fejlfri teint og en naturlig og mat finish. Med SPF 15.

270 DKK

Ever Lasting Perfection Foundation - Hone

- Honey Denne cremet makeup foundation har en 16 timers holdbarhed og den langvarig virkning sikrer en fejlfri teint og en naturlig og mat finish. Med SPF 15.

270 DKK

Ever Lasting Perfection Foundation - Sand

- Sand Denne cremet makeup foundation har en 16 timers holdbarhed og den langvarig virkning sikrer en fejlfri teint og en naturlig og mat finish. Med SPF 15.

270 DKK

Ever Lasting Perfection Foundation - Soft

- Soft beige Denne cremet makeup foundation har en 16 timers holdbarhed og den langvarig virkning sikrer en fejlfri teint og en naturlig og mat finish. Med SPF 15.

270 DKK

Ever Lasting Perfection Foundation - Beig

- Beige Ivory Denne cremet makeup foundation har en 16 timers holdbarhed og den langvarig virkning sikrer en fejlfri teint og en naturlig og mat finish. Med SPF 15.

270 DKK

Sheer Complexion Powder - Chestnut

- Chestnut Den bløde silkeagtige struktur i denne pudder giver et naturligt mat finish.

214 DKK

Sheer Complexion Powder - Beige

- Beige Den bløde silkeagtige struktur i denne pudder giver et naturligt mat finish.

214 DKK

Sheer Complexion Powder - Fair

- Fair Den bløde silkeagtige struktur i denne pudder giver et naturligt mat finish.

214 DKK

Seductive Face & Body Diamonds Powder

Forførende Face&body Diamonds Powder. Denne smukke velduftende Highlighter pudder med diamant reflekser giver dig en fejlfri smuk hud og et delikat frisk udseende. Alle træthedstegn forsvinder som magi. incl. kabuki børste i en flot velour pose.

395 DKK

Face & Body Bronzer Sun Goddess

Endelig er denne bestseller tilbage. Den let skinnende brozing powder med 4 naturlige nuancer – til det „solkyssede“ look.

380 DKK

Illuminati Bronzer - Sunset

- Sunset Silkeagtig og skinnende bronzer der kan bruges til både øjne, kinder og décolleté. Giver en flot og sund teint. Virker plejende pga. sit indhold af vitamin E.

249 DKK

Illuminati Bronzer - Pink Orcids

- Pink Orcids Silkeagtig og skinnende bronzer der kan bruges til både øjne, kinder og décolleté. Giver en flot og sund teint. Virker plejende pga. sit indhold af vitamin E.

249 DKK

Glam Blush - Soft Peaches

- Soft peaches Den fløjlsagtige bløde struktur og ultra fine farvepigmenter lægger sig jævnt på huden og sikrer en jævn hud tone.

198 DKK

Glam Blush - Sweet Berries

- Sweet berries Den fløjlsagtige bløde struktur og ultra fine farvepigmenter lægger sig jævnt på huden og sikrer en jævn hud tone.

198 DKK

Blusher - Sugarbomb

Denne smukke fersken-lyserøde blush formel giver en tone, der ser frisk og indbydende ud.

195 DKK

Teint Perfecting Loose Powder

Mikrofin transparent pudder til en perfekt hud og en satinfinish. Ligger sig flot på huden uden at tilstoppe porerne og sikrer en jævn teint.

295 DKK

Lipstick - Pink Seducer

- Pink Seducer Nærende læbestift med en rig og cremet tekstur. Den meget pigmenteret farve giver et intens look og en behagelig pleje.

135 DKK

Lipstick - So Seductive

- So Seductive Nærende læbestift med en rig og cremet tekstur. Den meget pigmenteret farve giver et intens look og en behagelig pleje.

135 DKK

Lipstick - Tender Heart

- Tender heart Nærende læbestift med en rig og cremet tekstur. Den meget pigmenteret farve giver et intens look og en behagelig pleje.

135 DKK

Lipstick - Divine Superstar

- Divine superstar Nærende læbestift med en rig og cremet tekstur. Den meget pigmenteret farve giver et intens look og en behagelig pleje.

135 DKK

Lipstick - Absolute Devotion

- Absolute devotion Nærende læbestift med en rig og cremet tekstur. Den meget pigmenteret farve giver et intens look og en behagelig pleje.

135 DKK

Lipstick - Extreme Heat

- Extreme heat Nærende læbestift med en rig og cremet tekstur. Den meget pigmenteret farve giver et intens look og en behagelig pleje.

135 DKK

Lipstick - Pure Obsession

- Pure Obsession Nærende læbestift med en rig og cremet tekstur. Den meget pigmenteret farve giver et intens look og en behagelig pleje.

135 DKK

Lipstick - Shine Bright

Forførende og ultra hot læbestift med masser af shimmer. Limited Edition.

135 DKK

Lip Balm - I Heart You

Læbenstiften "I heart you" forkæler ikke blot dine læber og sanser, den efterlader også en naturlig smuk nude tone. Derudover indeholder hjertet, der kan ses i midten nærende og plejende ingredienser. Farvens intensiveres ved flere påførelser.

135 DKK

Lipgloss - Pucker Up

- Pucker up Nærende og fugtgivende lipgloss til forførende skinnende læber. Den lette struktur gør glossen behagelig at have på hele dagen.

135 DKK

Lipgloss - Matt Kiss

- "Matt Kiss" Gloss med en dyb bær farve - ren forførelse. Med trendy mat effekt, tæt pigmenteret.

135 DKK

Lipgloss - Nude Caramel

- Nude caramel Nærende og fugtgivende lipgloss til forførende skinnende læber. Den lette struktur gør glossen behagelig at have på hele dagen.

135 DKK

Lipgloss - Agent Fine Sensation

- Agent fine sensation Nærende og fugtgivende lipgloss til forførende skinnende læber. Den lette struktur gør glossen behagelig at have på hele dagen.

135 DKK

Lipgloss - Pink Cupcake

- Pink cupcake Nærende og fugtgivende lipgloss til forførende skinnende læber. Den lette struktur gør glossen behagelig at have på hele dagen.

135 DKK

Lipgloss - Endless Sensation

- Endless sensation Nærende og fugtgivende lipgloss til forførende skinnende læber. Den lette struktur gør glossen behagelig at have på hele dagen.

135 DKK

Lipgloss - Natural Beauty

- Natural beauty Nærende og fugtgivende lipgloss til forførende skinnende læber. Den lette struktur gør glossen behagelig at have på hele dagen.

135 DKK

Lipgloss - Shiny Berries

- Shiny berries Nærende og fugtgivende lipgloss til forførende skinnende læber. Den lette struktur gør glossen behagelig at have på hele dagen.

135 DKK

Lipgloss - Frosted Lips

- Frosted lips Nærende og fugtgivende lipgloss til forførende skinnende læber. Den lette struktur gør glossen behagelig at have på hele dagen.

135 DKK

Hologram Lipgloss - Holo Lips

Denne lysreflekterende Lip Gloss giver en spektakulær WOW-effekt til dine læber og gør dem kysseklar.

135 DKK

Lipliner Pencil - Intensive Rouge

Lipliner Pencil, - Intensive Rouge Blød og holdbar læbekontour blyant for præcis optegning af læberne. Klassisk rød.

75 DKK

Lipliner Pencil - Natural Nude

- Natural Nude Blød og holdbar læbekontour blyant for præcis optegning af læberne. En smuk naturlig læbefarve.

75 DKK

Permanent Lipliner - Cacao

- Cacao Fin Permanent og vandfast Lipliner Pen til perfekt konturering af læbekonturen.Holdbar op til 24 timer. Nærer læberne med E-vitamin og kamille.

125 DKK

Permanent Lipliner - Cafe

- Café Fin Permanent og vandfast Lipliner Pen til perfekt konturering af læbekonturen.Holdbar op til 24 timer. Nærer læberne med E-vitamin og kamille.

125 DKK

Permanent Lipliner - Light Brown

- Light brown Fin Permanent og vandfast Lipliner Pen til perfekt konturering af læbekonturen.Holdbar op til 24 timer. Nærer læberne med E-vitamin og kamille.

125 DKK

Permanent Lipliner - Coral

- Coral Fin Permanent og vandfast Lipliner Pen til perfekt konturering af læbekonturen.Holdbar op til 24 timer. Nærer læberne med E-vitamin og kamille.

125 DKK

Permanent Lipliner - Light Plum

- Light plum Fin Permanent og vandfast Lipliner Pen til perfekt konturering af læbekonturen.Holdbar op til 24 timer. Nærer læberne med E-vitamin og kamille.

125 DKK

Permanent Lipliner - Red

- Red Fin Permanent og vandfast Lipliner Pen til perfekt konturering af læbekonturen.Holdbar op til 24 timer. Nærer læberne med E-vitamin og kamille.

125 DKK

Permanent Lipliner - Bordeaux

- Bordeaux Fin Permanent og vandfast Lipliner Pen til perfekt konturering af læbekonturen.Holdbar op til 24 timer. Nærer læberne med E-vitamin og kamille.

125 DKK

Permanent Lipliner - Begonia

- Begonia Fin Permanent og vandfast Lipliner Pen til perfekt konturering af læbekonturen.Holdbar op til 24 timer. Nærer læberne med E-vitamin og kamille.

125 DKK

Permanent Lipliner - Vinola

- Vinola Fin Permanent og vandfast Lipliner Pen til perfekt konturering af læbekonturen.Holdbar op til 24 timer. Nærer læberne med E-vitamin og kamille.

125 DKK

Vanilla Sugar Lip Scrub 15ml.

Få ultra-bløde og smidige læber med den varme og vanilje duftende Sugar Lip Scrub fra LCN. Anvendelse: 1. Påfør Vanilla Sugar Lip Scrub på læberne og masser i cirkulære bevægelser. 2. Fjern resterne med en klud. Resultat: Fyldigere og glattere læber

125 DKK

Long Wear Eyeshadow - Natural

- Natural Tre harmonisk koordinerede farver med fløjlsagtig tekstur og stor holdbarhed - indeholder vitamin E.

215 DKK

Long Wear Eyeshadow - Wild Berries

- Wild berries Tre harmonisk koordinerede farver med fløjlsagtig tekstur og stor holdbarhed - indeholder vitamin E.

215 DKK

Long Wear Eyeshadow - Nude

-Nude Tre harmonisk koordinerede farver med fløjlsagtig tekstur og stor holdbarhed - indeholder vitamin E.

215 DKK

Long Wear Eyeshadow - Luxury Waves

- Luxury waves Tre harmonisk koordinerede farver med fløjlsagtig tekstur og stor holdbarhed - indeholder vitamin E.

215 DKK

Long Wear Eyeshadow - Smokey

- Smokey Tre harmonisk koordinerede farver med fløjlsagtig tekstur og stor holdbarhed - indeholder vitamin E.

215 DKK

Eyeshadow - Smokey Grey

Flot sort grå farve, perfekt til smokey eyes, og kan også med fordel bruges til eyeliner.

130 DKK

Perfect Eyeshadow Foundation

Den geniale Eyeshadow Base sikrer en langvarig holdbarhed af din øjenskygge og en intensivering af farver. Med den perfekt formede applikator fordeler primeren sig fint på dit øjenlåg og udligner ujævnheder og udvisker små rynker visuelt.

95 DKK

Eyeliner Pencil - Grey

- Grey Cremet og holdbar eyeliner blyant til en smuk øjenmake-up. Nem at anvende og har en høj farvemæthed.

75 DKK

Eyeliner Pencil - Nude

- Nude Cremet og holdbar eyeliner blyant til en smuk øjenmake-up. Nem at anvende og har en høj farvemæthed.

75 DKK

Eyeliner Pencil - White

-White Cremet og holdbar eyeliner blyant til en smuk øjenmake-up. Nem at anvende og har en høj farvemæthed. Tip: Flot til den våde kant.

75 DKK

Eyeliner Pencil - Black

- Black Cremet og holdbar eyeliner blyant til en smuk øjenmake-up. Nem at anvende og har en høj farvemæthed.

75 DKK

Permanent Eyeliner Pen - Grøn

- Grøn Fin permanent eyeliner pen til den perfekte øjenmake-up. Denne eyeliner er vandfast når den først er tør. Ønsker du den intense eyeliner, er denne lige noget for dig. Meget nærende med E-vitamin og kamille. Ikke egnet til kontaktlinse brugere.

115 DKK

Permanent Eyeliner Pen - Blå

- Blå Fin permanent eyeliner pen til den perfekte øjenmake-up. Denne eyeliner er vandfast når den først er tør. Ønsker du den intense eyeliner, er denne lige noget for dig. Meget nærende med E-vitamin og kamille. Ikke egnet til kontaktlinse brugere.

115 DKK

Permanent Eyeliner Pen - Brun

- Brun Fin permanent eyeliner pen til den perfekte øjenmake-up. Denne eyeliner er vandfast når den først er tør. Ønsker du den intense eyeliner, er denne lige noget for dig. Meget nærende med E-vitamin og kamille. Ikke egnet til kontaktlinse brugere.

115 DKK

Permanent Eyeliner Pen - Sort

- Sort Fin permanent eyeliner pen til den perfekte øjenmake-up. Denne eyeliner er vandfast når den først er tør. Ønsker du den intense eyeliner, er denne lige noget for dig. Meget nærende med E-vitamin og kamille. Ikke egnet til kontaktlinse brugere.

115 DKK

Stunning Eyebrow Powder - Brown

Øjenbryns kit med 2 farver + fikséringsvoks. Ønsker du dine øjenbryn skal være mere udtryksfyldte, er dette et perfekt produkt til dette. Læg forsigtigt den farve du ønsker i brynene, og fiksér dem med voksen. Den særlige applikator gør det nemt at arbejde med.

255 DKK

Eyebrow Pencil - Blonde

Blonde - varm, brun/blond farve. Med denne øjenbryns blyant kan man perfekt forme brynet perfekt pga. den bløde tekstur.

59 DKK

Eyebrow Pencil - Brunette

Brunette, kold brun farve Med denne øjenbryns blyant kan man forme brynet perfekt pga. den bløde tekstur.

59 DKK

Eyebrow Wonder - Colour & Highlight

Bliv din egen øjenbrynekspert. Selv for begyndere gør dette produkt det til en leg at få perfekte bryn. Med highlighter i den ene ende og bryn pen i den anden.

245 DKK

Luxurious Boby Powder - The Powder Room - Normalpris 445kr.

Det forførende og let parfumeret kropspudder, giver huden en let gylden kulør og efterlader en sart diamant refleksion.

222,50 DKK

Cover Me In Diamond Dust

Denne highlighter med sølvskinnende partikler giver en glamourøs one-of-a-kind finish til hår, ansigt og krop. E-vitamin nærer huden. Den elegante vintage flacon med forstøver og den delikate søde duft tilføjer lidt Hollywood glam til dit makeup bord. Tip: En fantastisk bryllupsfest gave!

245 DKK

Instant Beauty Hair & Body Oil 110ml.

Tørolie til hår og ansigt. Nærende tørolie med shimmer effekt til hud og hår. Beriger hud og hår med macademia olie, solsikkeolie og granatæblekerne ekstrat. Den forfører sanserne med duften fra granatæblekerner. Særligt velegnet til tør og sensitive hud.

245 DKK

Sidse-Benedikte Cosmetics

Åhavevej 99, 8600 Silkeborg 

Tlf. 21 96 46 41


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk