Spar op til 50% på webshoppen!

Monoi Massage Cream 250ml.

Rigt nærende og afslappende massagecreme med Monoi de Tahiti-olie, Muru Muru-smør og Himalaya-salt til tør hud. til hænder, krop og fødder.

250 DKK

Waterlily Massage Oil 300ml.

Delikat massageolie til hænder og krop. Har en beroligende effekt med en let og frisk duft.

299 DKK

Tiger Grass Butter 75ml.

Vitaliserende fodbalm med sheasmør, der nærer ru og tør hud og reducerer dannelsen af hård hud. Tigergræs styrker og regenererer kapillærnettet.

165 DKK

Shea Butter Mask 75ml.

Nærende håndmaske med kirsebærekstrakt, sorbitol og vitamin E. Huden forsynes med nærende ingredienser og fugt og beskyttes samtidig mod ydre påvirkninger.

135 DKK

Muru Muru Chapped Skin Balm 75ml.

Intensivt nærende, reparerende fodbalm med Muru Muru-smør, glykolsyre og mælkesyre. Denne delikate balm gør huden blød og reducerer tør hud. Til både hænder, fødder og krop.

195 DKK

Hibiscus Cream 75ml.

Intensivt nærende fodcreme indeholdende Monoi de Tahiti olie og hibiscusekstrakt. Muru Muru-smør danner en beskyttende film på huden og holder overbelastede fødder silkebløde.

145 DKK

Himalaya Salt Peeling 75ml.

Salt-olie peeling med Himalaya salt for en silkeblød hud. Muru Muru-smør og Monoi de Tahiti-olie giver fugt og øger hudens elasticitet. Giver en yderst behagelig peeling og forkælelse af huden.

150 DKK

Lemon Sugar Scrub 75ml.

Stimulerende mekanisk peeling med citronolie der bidrager til en fløjlsagtig blød hud. Sukkerkrystaller fjerner døde hudceller og delikate planteolier har en nærende effekt på huden.

135 DKK

Macadamia Nail Oil 16ml.

Intensivt nærende negleolie med et højt indhold af værdifulde nøddebaserede olier som macadamia nøddeolie, brasilien nøddeolie, valnøddeolie og hasselnøddeolie samt E-vitamin og mineraler. En hurtigt absorberende negleolie, der nærer hud og negle intensivt og har en regenererende virkning.

95 DKK

Bamboo Cuticle Care Pen 2,1g.

Ekstrakter af bambus og sheasmør i denne fugtgivende gel giver dine negle og neglebånd en intens nærende pleje for at understøtte en sund vækst og minimerer tørhed.

105 DKK

Sidse-Benedikte Cosmetics

Åhavevej 99, 8600 Silkeborg 

Tlf. 21 96 46 41


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk