Spar op til 50% på webshoppen!

Wild Berry Shower Foam 150ml.

Luftig, delikat og forfriskende renseskum. Wild Berry Mousse har en forfriskende frugtagtig duft, der er med til at give en meget speciel brusebadsoplevelse. Den luftige og lette skum renser forsigtigt og mildt huden.

185 DKK

Le Nouveau - Body Lotion 200ml.

Le nouveau Body Lotion 200 ml. Parfumen beskrives som elegant og feminin, med en stærk og ekstravagant karakte, delikat og sensuel udstråling på samme tid. Top note: Lys, citrus og frugtagtig (grønne æble, bergamot og mandarin). Middel note: Hvide blomster og intens aroma af blomme. Base note: Vanilje, Peru balsam, rav og cedertræ.

245 DKK

Le Nouveau - Parfume 50ml.

Le nouveau parfume 50 ml. En elegant, feminin, stærk og ekstravagant duft med en delikat og sensuel udstråling på samme tid. Sensualitet, mildhed, styrke og selvtillid, repræsenterer ikke modsætninger, men snarere karakter af en moderne kvinde. Top note: Lys, citrus og frugtagtig(grønne æble, bergamot og mandarin). Middel note: Hvide blomster og intens aroma af blomme. Base note: Vanilje, peru balsam, rav og cedertræ. Duften kommer i flot designet flaske og æsken i en sart lyserød farve.

550 DKK

Le Nouveau - Parfume 30ml.

Le nouveau parfume 30 ml. En elegant, feminin, stærk og ekstravagant duft med en delikat og sensuel udstråling på samme tid. Sensualitet, mildhed, styrke og selvtillid, repræsenterer ikke modsætninger, men snarere karakter af en moderne kvinde. Top note: Lys, citrus og frugtagtig(grønne æble, bergamot og mandarin). Middel note: Hvide blomster og intens aroma af blomme. Base note: Vanilje, peru balsam, rav og cedertræ. Duften kommer i flot designet flaske og æsken i en sart lyserød farve.

398 DKK

Bel Été - Parfume 50ml.

Eau de Parfume - Bel été 50 ml. Fortryller med sanselighed af sommer og holder dejlige minder i live for evigt. Frisk duft af æble, ylang-ylang, jasmin og cedar træ.

475 DKK

Bel Été - Parfume 30ml.

Eau de Parfum - Bel été 30 ml. Fortryller med sanselighed af sommer og holder dejlige minder i live for evigt. Frisk duft af æble, ylang-ylang, jasmin og cedar træ.

350 DKK

Super Sec Roll-On Deodorant 50ml.

En plejende deodorant roll-on med en frisk duft og med en lang holdbarhed. Kan bruges af alle.

165 DKK

Sidse-Benedikte Cosmetics

Åhavevej 99, 8600 Silkeborg 

Tlf. 21 96 46 41


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk