Spar op til 50% på webshoppen!

PerlanceBlancPur Even Out Day SPF15 50ml.

Lysnene og beskyttende dagcreme. Udvalgte aktive ingredienser og SPF 15 beskytter mod UV-stråling, mens de hæmmer ophobningen af alderspigmentering og reducerer pigmentdannelsen. Cremen har en antibakteriel og poreforfinende virkning, udglatter huden og giver fugt. I perfekt kombination med Even Out Eye og Even Out Night Creme.

925 DKK

PerlanceBlancPur Even Out Night 50ml.

lysnene og genopbyggende natcreme, der ensarter hudens teint. Udvalgte aktive ingredienser i dette natpleje produkt hæmmer ophobningen af alderspigmentering, reducerer pigmentdannelsen, mens hudens struktur forfines. Fremmer dannelsen af kollagenfibre. I perfekt kombination med Even Out Eye og Even Out Day SPF 15.

1330 DKK

PerlanceBlancPur Even Out Dark Spot Corre

Koncentreret serum som reducerer hyperpigmentering i ansigt, dekolleté og på hænderne. Udvalgte aktive ingredienser i Dark Spot Corrector hæmmer ophobningen af alderspigmentering, reducerer pigmentdannelsen og beskytter mod frie radikaler som forværrer pigment ubalancen. Brug den på områder med hyperpigmentering under din Perlance Blanc Pur dagcreme, Monteil Photoage Protection SPF 50. eller din natcreme.

980 DKK

PerlanceBlancPur Super Whitener 30ml.

Intensiv serum, der lysner mørk pigmentering. Udvalgte ingredienser i Super Whitener blokerer flere steps i pigmentdannelsesprocesserne - for en mere ensartet og mindre plettet teint. Perlance Blanc Pur Super Whitener er tildelt en fransk innovtions award i 2013! Brug: Påfør morgen og aften efter afrensning på de områder der skal lysnes. For at beskytte huden i løbet af dagen skal den altid bruge i kombination med Even Out Day SPF 15 eller Monteil Photoage Protection SPF 50.

1070 DKK

PerlanceBlancPur Even Out Eye 15ml.

lysnene og opstrammende øjenpleje, der giver en mere ensartet hudtone. Udvalgte aktive ingredienser i øjenpleje hæmmer ophobningen af alderspigmentering og reducerer det allerede dannede pigment. Desuden beskytter den mod frie radikaler, fremmer dannelse af kollagenfibre, giver maksimal fugt. I perfekt kombination med Even Out Day og Even Out Night Creme.

785 DKK

PhotoAge DayCreme SPF50 30ml.

Photoage Protection SPF 50 fra Monteil - Den perfekte dagcreme til sommerens solskinsdage. Den giver dig en meget effektiv og øjeblikkelig beskyttelse mod solrelaterede skader og for tidlig aldring. Den indeholder et UVA- og UVB-filtersystem, hvilket giver den allerbedste fotostabile UV-beskyttelse. Derudover er cremen beriget med beroligende vitamin E, Panthenol og nærende Shea butter. Photoage Protection SPF 50 er velegnet til normal til følsom hud. Den er fri for PEG-emulgatorer og mineralske olier.

265 DKK

Sidse-Benedikte Cosmetics

Åhavevej 99, 8600 Silkeborg 

Tlf. 21 96 46 41


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk