Spar op til 50% på webshoppen!

ActiVita Cleansing Lotion 200ml.

Blid lotion der renser og tilfører fugt til en tør hud og følsom hud. Indholder beroligende planteingredienser, der gør huden blød, smidig og som efterlader en behagelig følelse. Den kan fjerne vandfast makeup, selv i de sarte øjenomgivelser. Dermatologisk testet. Anvendelse: Massér let på ansigt og hals. Skyl efter med lunkent vand.

290 DKK

Activity Perfect Complexion Mask (Face Ma

Anti-age maske til den tørre og sarte hud. De højaktive indgredienser støtter regenereringen af kollagen og elastin og giver øjebliklig virkning på huden. Kan bruges over natten i et jævnt lag som en ekstra nærende natcreme.

450 DKK

ActiVita Total Face Lift ProCGen Serum 30

Denne serum giver huden en øjeblikkelig opstrammende effekt. Udvalgte vitaminer nærer huden og hjælper den med at opretholde dens elasticitet og ungdommelighed på lang sigt. Huden får et strammere, fastere og glattere udseende. Til tør og krævende hud.

455 DKK

ActiVita Gold ProCGen Serum 15ml.

Dette effektive anti-aging serum giver huden intensiv fugt og ny vitalitet og friskhed. ProCGen-komplekset har en vitaliserende effekt på cellerne, og har en intenisiv udglattende og ungdommelig virkning på huden. Huden er beskyttet mod celleskader og frie radikaler. 24 K guld giver huden et frisk og strålende udseende. Til alle hudtyper. Dermatologisk testet.

680 DKK

ActiVita Moisture Lotion ProCGen 50ml.

Fugtgivende lotion der absorberes hurtigt af huden og giver intensiv pleje og vitalitet. Denne lette lotion er en ideel makeup base. Til tør og meget tør hud.

445 DKK

ActiVita Gold ProCGen Softening Lotion 12

Den ikke-alkoholholdige og behageligt blide lotion med 24K guld påføres før dit Monteil plejeprodukt og giver en silkeagtig blød følelse på huden. Til alle hudtyper. Anvendelse: Fordel på ansigtet efter afrensning med hænderne, inden dage eller natcreme.

455 DKK

ActiVita Ultra Rich Creme ProCGen 50ml.

Intensivt fugtgivende 24-timers creme. ProCGen-komplekset reducerer synligt linjer og rynker og forbedrer hudens struktur. Beskyttende aktive stoffer i kombination med vitaminer og naturlige olier fugter og giver huden nyt liv huden. Til tør og meget tør hud. Dermatologisk testet.

569 DKK

ActiVita Gold ProCGen Creme Day/Night 50

Denne blide, ikke-fedtende, luksuriøse 24-timers creme giver intensiv fugt og gør selv den tørreste hud blød og glat. Den høje mængde af ProCGen-komplekset udglatter hudstrukturen synligt allerede efter den første påføring. Den indeholder 24K guld, der giver en smuk udstråling til huden takket være guldets unikke refleksionsegenskab. Til tør, krævende og følsom hud. Dermatologisk testet.

1135 DKK

ActiVita Neck Treatment ProCGen 50ml.

Denne ikke-fedtende hals og decolleté creme opstrammer huden og øger elasticiteten på lang sigt. ProCGen-komplekset forynger hudens profil og forebygger for tidlig ældning af huden på hals og decolleté. Til tør og krævende hud. Dermatologisk testet.

475 DKK

ActiVita Enriched Eye Creme ProCGen 15ml.

Denne nærende creme reducerer effektivt linjer og rynker omkring øjnene. Opstrammende og beskyttende virkning af ProCGen-komplekset kombineret med de antioxidante egenskaber af vitaminer der beskytter huden mod udefrakommende påvirkninger, angreb og for tidlig ældning. Huden genvinder sin glathed og elasticitet og får en frisk glød. Til krævende og tør hud. Dermatologisk testet.

475 DKK

Sidse-Benedikte Cosmetics

Åhavevej 99, 8600 Silkeborg 

Tlf. 21 96 46 41


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk