Spar op til 50% på webshoppen!

Feel Satin Lift Sensation Serum 30ml.

Dette silkeagtige serum sikrer reduktion af rynker i dybden, gennem kraften i de koncentrerede aktive ingredienser. Det nye hudkompleks giver intensiv fugt, forsyner huden med næringsstoffer og beskytter mod miljøpåvirkninger. Hudstrukturen forfines, udjævnes og "plumpes" op. Den ideelle koncentration af aktive ingredienser giver en symbiotisk effekt i de forskellige hudlag på samme tid. Påfør en lille mængde på ansigtet, hals og décollte morgen og aften efter afrensning under din dag/nat creme

695 DKK

Feel Satin Instant Refine Day Creme 50ml.

Global anti-aging med øjeblikkelig soft-focus effekt. Denne silkeagtige dagcreme forsyner huden med essentielle næringsstoffer fra super foods som birkesaft, chiafrø ekstrakt og fugt, beskytter mod miljømæssige påvirkninger og stimulerer cellestofskiftet såvel som celleregenerering. Den ideelle koncentration af aktive ingredienser giver en symbiotisk effekt i de forskellige hudlag på samme tid. Dagcremen påføres om morgenen efter rensning på ansigt, nakke og décolleté.

595 DKK

Feel Satin Intensive Refine Night Creme 5

Gennem superfood næringsstoffer som Moringa-og avocadoolie, sørger denne silkebløde natcreme for en intensiv regenerering og forebyggelse af for tidlig ældning af huden. Sammen med den rige konsistens og den ideelle koncentration af virkestoffer opnås en symbiotisk og samtidig effekt i de forskellige hudlag. Stofskifte og cellefornyelsen bliver stimuleret og ligeledes aktiveres hudens egen reparationsproces.

695 DKK

Feel Satin Lift Sensation Eye Serum - Rol

Dette specialudviklede serum til det sarte øjenparti køler, opfrisker og udglatter øjeblikkeligt øjenområdet. Huden bliver optimalt forsynet med essentielle næringsstoffer og stimulerer dermed dannelsen af kollagen og elastin, samt giver intensiv og dybdevirkende fugt, der på samme tid beskytter mod ydre miljøpåvirkninger. Mørke rander, hævelser og linjer reduceres og mildnes. Påfør øjeserum hver morgen og aften på det rensede øjeområde. Flaske med metalapplikatoren forstærker de kølende fornemmelse.

465 DKK

Sidse-Benedikte Cosmetics

Åhavevej 99, 8600 Silkeborg 

Tlf. 21 96 46 41


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk