Spar op til 50% på webshoppen!

GAVEKORT

Få tilsendt et gavekort på et beløb eller en behandling.

Du modtager gavekortet i en flot indpakning. 


TILBUD

Se alle de gode tilbud her.


Monteil - HydroCell

Aktive ingredienser fra marine planter og alger er unikt kombineret til at afgifte, aktivere og beskytte hudens celler.

Huden forsynes med maksimal fugt, mens den effektivt beskyttes mod hudens ældningsfaktorer såsom daglig miljømæssig stress.

Alle HYDRO CELL produkter er nemt tålelige og er dermatologisk testet. De er den ideelle anti-age pleje til alle hudtyper på grund deres intense fugtgivende effekt.


Monteil - ProBeActive

Probeactive er en innovativ hudplejeserie som udnytter princippet om probiotiske ingredienser og kosttilskud, sammen med yderligere aktive ingredienser og plejende komponenter.

Produkterne er perfekt afstemt til hudens behov, specielt når hudens ældning starter og er udsat for frie radikaler.

Probiotiske ingredienser er en form af bindeled som indeholder mikroorganismer. De er velkendte og findes i mange forskellige produkter i vores dagligdag. Med dette ProRenew kompleks CLR, er det probiotisk koncept nu anvendt i hudpleje for første gang.

Den aktive kompleks of mælkesyrebakterier(Lactococcus lactis) har mange positive påvirkninger på huden, som at styrke hudens immunforsvar og aktivere huden regenererings proces, forbedre hudens kvalitet og booste hudens barriere.


Monteil - FeelSatin

Alle opskrifter i FEEL SATIN er baseret på New Skin Complex, som er en enestående og virksom kombination af moderne high-performance indholdsstoffer og luksuriøse råstoffer, som er afstemt efter hinanden.

Med en effektiv anti-age formel som stimulerer flere vitalfunktioner i huden på en gang og dermed modvirker årsagerne til ældning af huden. En ideel koncentration af de bedste virkestoffer, som målrettet er en symbiotisk effekt i de forskellige hudlag på samme tid.

Det Nye Skin Complex virker flerdimensionelt, idet det stimulerer stofskiftet og giver intensiv og dybdevirkende fugt og stimulerer dermed også cellefornyelsen. Ligeledes beskytter det mod miljøforurening. Huden bliver optimalt fornyet med de essentielle næringsstoffer og ligeledes plejes dannelsen af kollagen og elastin.


Monteil - ActiVita

En kombination af aktive ingredienser beskytter cellerne, stimulerer produktionen af kollagen og elastin og genopretter den hormonelle ubalance i huden.

24K guld revitaliserer teinten og tilfører huden udstråling grundet den unikke afspejling af guld partikler. Specielle vitaminer stimulerer cellestofskiftet og samtidigt reduceres nedbrydningen af kollagen.

Den yderst effektive formel i ACTI-VITA plejer omhyggeligt den følsomme og modne hud. Udsøgte ingredienser reducerer hudens ældning og udglatter fine linjer og rynker.


Monteil - PerlanceDermaPure

Til en fedtet hud med store porer. Til både den voksne og unge, urene og akne hudtype. Er også meget velegnet til solskadet hud og pigment forandringer ved sol. 
Til dig der slår ud med urenheder ved hormonelle forandringer kan den med fordel også bruge Derma pure Refining AHA.


Monteil - PerlanceBlancPur

Intensiv serie der lysner mørk pigmentering. 

Udvalgte ingredienser blokerer flere steps i pigmentdannelsesprocesserne - for en mere ensartet og mindre plettet teint. Ingredienserne hæmmer ophobningen af alderspigmentering, reducerer pigmentdannelsen og beskytter mod frie radikaler som forværrer pigment ubalancen.

Perlance Blanc Pur er tildelt en fransk innovtions award i 2013! 
 


Monteil - ICE SuperSensitive

Ifølge videnskabelige undersøgelser syntes mere end 50% af adspurgte at deres hud er følsom eller periodisk lider af symptomer som stikkende eller brændende følelse, især i ansigtet.

Denne ubehagelige følelse på huden er normalt en overreaktion af hudceller på eksterne stimuli hver dag. Desuden klager mange over tør, ru og irritabel hud - et problem der ofte opstår, når hudens barriere bliver gennemtrængelig og efterfølgende mister fugt.

ICE - Super Sensitive er især velegnet til pleje af overfølsom og barrierebeskadiget hud. De aktive ingredienser lindrer kløe samt regenererer og styrker hudens barriere, giver intens fugt og beroliger irriteret hud - hurtigt og effektivt.


Monteil - ElixirMetamorphose

Hvert produkt i ÉLIXIR MÉTAMORPHOSE serien koncentrerer sig om helt specifikke behov huden måtte have.

Øjeblikkelig løftende effekt for at udglatte rynker, intelligente aktive ingredienser med 4-way Hyaluronsyre der tilføjer og binder fugt i flere af hudens lag. 10-Minute-Wake-Up pleje til øjne samt pleje der er specielt målrettet for at bevare hudens DNA.

Alle elixirs kan kombineres med MONTEIL produktserier.


Monteil - SOLUTIONS

MONTEIL's professionelle serie SOLUTIONS til hjemmepleje indeholder effektive ampuller, serummer og specialprodukter til særlige behov og hudproblemer.

Disse behandlingsboostere, som er fuldt kompitable med MONTEIL's produkt serier, kan ideelt integreres i den daglige rutine for at nære og behandle huden lige så effektivt som ved en professionel behandling.


Monteil - Parfumer/Kropspleje

Le Nouveau Parfum - parfumen beskrives som elegant og feminin, med en stærk og ekstravagant karakter, delikat og sensuel udstråling på samme tid. Sensualitet, mildhed, styrke og selvtillid, repræsenterer ikke modsætninger, men snarere karakter af en moderne kvinde.

Top note :Lys, citrus og frugtagtig(grønne æble, bergamot og mandarin). Middel note:Hvide blomster og intens aroma af blomme.Base note:Vanille, Peru balsam, rav og cedertræ.


Eau de Parfume - Bel été -  Fortryller med sanselighed af sommer og holder dejlige minder i live for evigt.

Frisk duft af: æble, ylang-ylang, jasmin og cedar træ.


LCN - SPA

SPA HAND & NAIL CARE produkterne tilbyder en eksklusiv behandlingsoplevelse af højeste kvalitet. 

Vegetabilske ingredienser med unik aktiv effekt og med vidunderlige dufte af eksotiske frugter og blomster, der omgiver dine hænder og negle.

Giv dig selv en oplevelse med LCNs særligt eksklusivt udvalgte SPA produkter.


LCN - MakeUp

Gå på opdagelse i denne professionelle makeup-serie fra LCN. Kvalitet fremstillet i Tyskland og Italien. 

Denne elegante serie kombinerer komponenter af høj kvalitet med aktive ingredienser.

Make-UpDate fra LCN er benyttet af flere professionelle make-up artister verden over.


ShaveSafe

ShaveSafe forebygger knopper, skægpest, kløe og indgroede hår.

Disse problemer opstår på grund af de bakterier vi har i huden, så derfor skal huden holdes bakteriefri. Når hårene fjernes med skraber eller voks, åbnes der op til porerne og bakterierne får derfor fri adgang til at genere og irritere hårsækkene. Dette skaber en betændelsestilstand, som ses i form af knopper og som kan lukke porerne til, så der opstår indgroede hår. ShaveSafe går ind og renser huden, så du opnår en optimal hygiejne og dermed undgår knopper, kløe og indgroede hår. ShaveSafe virker på den måde  forebyggende på barberings - og voksgener..


Sidse-Benedikte Cosmetics

Åhavevej 99, 8600 Silkeborg 

Tlf. 21 96 46 41


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk